Розвага "Наш друг - Світлофор"

Діти – це наше майбутнє, і ми, дорослі, маємо можливість навчити дітей основам безпечної поведінки на вулиці, закріплювати з дітьми правила дорожнього руху, прищеплювати розуміння необхідності суворого дотримання встановлених правил поведінки на дорозі. З цією метою у дошкільному навчальному закладі з 14 по 18 травня проходить «Тиждень безпеки дитини».

15 травня 2018 року в рамках проведення «Тижня безпеки дитини» в дошкільному закладі відбулась спортивна розвага «Наш друг - Світлофор», в якій взяли участь діти груп «Сонечко», «Слоненятко» і «Пізнайко». Метою заходу було закріпити з дітьми правила дорожнього руху, прищеплювати розуміння необхідності суворого дотримання встановлених правил поведінки на дорозі, навчити брати участь у дорожньому русі без негативних наслідків. Краще за все ці навички формуються в ході цікавих ігор, тому в гості до діточок завітали Світлофорчик, Пішохідний Перехід і Кіт - учень світлофорних наук. Разом з ними діти із задоволенням повторили правила поведінки пішоходів на вулиці, пасажирів в транспорті, закріпили уявлення про дорожні знаки.

Спортивні змагання були цікаві, веселі, насичені іграми - естафетами, загадками і вікторинами. А в результаті – тверді та стійкі знання дітей, набуті вміння та навички з питань правил дорожнього руху.


Галерея "Спортивна розвага "Наш друг - Світлофор""

Кiлькiсть переглядiв: 336

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.