Прощавай, садок дитячий!

22, 23 та 24 травня вихованці дошкільного навчального закладу «Золотий півник» назавжди попрощалися із стінами рідного садочку та його працівниками. В такий урочистий день підтримати маленьких випускників прийшли їхні батьки, рідні та друзі.

Перша частина заходу – святковий концерт – відбувся в урочисто прибраній залі. Малята згадували їхнє життя у садочку, а також намагалися зазирнути у майбутнє та уявляли ким вони стануть, коли виростуть. Свято супроводжувалось як сумними так і веселими піснями, запальними танцями, цікавими іграми. Кожен випускник дошкільного навчального закладу отримав диплом чи медаль випускника, випускний альбом та подарунки на згадку про садочок.

Свято продовжилося на подвір’ї дошкільного закладу: випускники танцювали, співали пісень ,а насамкінець, задумавши бажання, випустили повітряні кульки у небо, сподіваючись, що усе задумане обов’язково збудеться.

Свято супроводжувалось сльозами радості й жалю. Завжди сумно прощатися з людьми, які стали рідними. Проте, садочок «Золотий півник» завжди радий вітати своїх випускників і завжди чекає їх у гості.

Свято "Прощавай, садок дитячий" група "Сонечко"

Свято "Прощавай, садок дитячий" група "Слоненятко"

Свято "Прощавай, садок дитячий" група "Пізнайко"

Кiлькiсть переглядiв: 171

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.