Останній акорд прощального вальсу

Пролунав останній акорд прощального вальсу... Цього тижня наш заклад дошкільної освіти проводжав у доросле життя своїх випускників. Випуск із дитячого садка - особливий день для кожної дитини, адже закінчився безтурботний період дошкільного дитинства і почався перший, дуже відповідальний етап дорослішання.

Піднесено й урочисто пройшли музично - театралізовані дійства, присвячені цій події. Зусиллями педагогічного колективу для майбутніх школярів груп старшого дошкільного віку «Слоненятко», «Сонечко», а також логопедичної групи дітей старшого віку «Пізнайко» були організовані цікаві та змістовні свята, які запам’ятаються дітям надовго та залишать добрі спогади про час перебування у нашому закладі.

З вітальним словом до випускників звернулася завідувачка закладу дошкільної освіти Вайнер Олена Вікторівна. Вона побажала дітям щасливої дороги у майбутнє доросле життя, багато відкриттів на незвіданих шляхах та успіхів у навчанні.

Не було порушено й доброї традиції нашого садка - посадити на згадку про випускників дерево. Цього року батьки майбутніх першокласників подарували нам чудові магнолії та гібіскус.

Швидко минуло свято, а попереду у випускників та їхніх батьків дуже відповідальний період - ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам, дітлахи! А батькам бажаємо терпіння і мудрості. Колектив нашого закладу вірить, що добрі спогади про дошкільне дитинство діти з любов’ю пронесуть через усе життя.

Летіть, пташенята до шкільного порогу, - Вітру попутного вам у дорогу. Хай ангел - хранитель скрізь вас оберігає, Хай Бог вас навчатись благословляє. Летіть, пташенята, в доросле життя, Щасливо вам, любі... Вперед, в майбуття!


Галерея "Останній акорд прощального вальсу"

Кiлькiсть переглядiв: 77

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.