Новий рік святкуємо - радість всім даруємо

Новий рік - одне із найулюбленіших свят для дітей. Адже саме новорічне свято дарує здійснення найзаповітніших дитячих бажань, чудові подарунки, справжнісіньких Діда Мороза та Снігуроньку, веселих казкових героїв, а головне - особливу, неповторну атмосферу чарівної казки.

Завітало новорічне свято і до вихованців нашого закладу. Діти нетерпляче очікували на свято і зустрічали його із захопленням. Всі малята були одягнені у гарні маскарадні костюми, мали образи казкових персонажів: тут були і зайчата, і ведмежата, забавні гномики, легенькі сніжиночки, яскраві зірочки, чарівні диво - птахи, працьовиті сніговички.

Діти залюбки водили хороводи навколо ялинки, виконували веселі новорічні пісні, читали вірші, грали в запальні ігри. Найбільшу радість діти отримали від спілкування з Дідом Морозом та Снігуронькою. Кожна дитина отримала невимовну радість, отримуючи подарунок особисто з рук Діда Мороза.

Новорічні ранки завершилися та залишили по собі радісний настрій, веселощі, спогади дошкільнятам і дорослим на цілий рік.

Детальніше про новорічне свято групи дітей раннього віку "Зайчик" ...

Детальніше про новорічне свято групи дітей раннього віку "Курчатко"...


Галерея "Новий рік святкуємо –радість всім даруємо"

Кiлькiсть переглядiв: 79

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.